Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • ANASAYFA
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Sayısal Bilgiler
    • Bölüm Organizasyon Şeması
    • Türkçe
    • English
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlarımız
    • Türkçe
    • English
  • ÖĞRENCİ
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Erasmus
    • Standart Formlar
      • Yatay Geçiş
      • Yaz Okulu
      • Başvuru Süreçleri
      • Türkçe
      • English
    • Ders Programı
    • Sınav Programı
    • Türkçe
    • English
  • PROGRAMLAR
    • Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
      • Program Hakkında
      • Ders Planları
      • Ders İçerikleri
      • Türkçe
      • English
    • Aşçılık Programı
      • Program Hakkında
      • Ders Planları
      • Ders İçerikleri
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • BİLGİ
    • Bologna Bilgi Paketi
    • Türkçe
    • English
  • KALİTE
    • Kalite Komisyonu
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
        • Dış Paydaşlarımız
        • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
        • Türkçe
        • English
      • Mezun Faaliyetlerimiz
      • Öğrenci Faaliyetlerimiz
        • Öğrenci Kulüpleri
        • Öğrenci Faaliyetlerimiz
        • Türkçe
        • English
      • Türkçe
      • English
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • KİDR
    • Raporlar
      • Birim Öz Değerlendirme Raporları
      • Akran Değerlendirme Raporu
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • İLETİŞİM
  • Türkçe
  • English
Yalova Üniversitesi Anasayfa 0 226 817 74 85
  • Türkçe
  •  
  • English
  •  

Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • ANASAYFA
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Sayısal Bilgiler
    • Bölüm Organizasyon Şeması
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlarımız
  • ÖĞRENCİ
    • Yönetmelikler
    • Staj
    • Erasmus
    • Standart Formlar
      • Yatay Geçiş
      • Yaz Okulu
      • Başvuru Süreçleri
    • Ders Programı
    • Sınav Programı
  • PROGRAMLAR
    • Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
      • Program Hakkında
      • Ders Planları
      • Ders İçerikleri
    • Aşçılık Programı
      • Program Hakkında
      • Ders Planları
      • Ders İçerikleri
  • BİLGİ
    • Bologna Bilgi Paketi
  • KALİTE
    • Kalite Komisyonu
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
        • Dış Paydaşlarımız
        • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
      • Mezun Faaliyetlerimiz
      • Öğrenci Faaliyetlerimiz
        • Öğrenci Kulüpleri
        • Öğrenci Faaliyetlerimiz
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • KİDR
    • Raporlar
      • Birim Öz Değerlendirme Raporları
      • Akran Değerlendirme Raporu
  • İLETİŞİM
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
  • Sık sorulan sorular
  • Eğitim Öğretim Yönetmeliği
  • Ders Programları
  • Telefon Rehberi
  • Rimer
  • Memnuniyet Anket
  • Memnuniyet Yönetimi
  • Öğrenci Görüşme Saatleri

Haberler

Tüm Haberler
Aşçılık Öğrencilerine Keskin Bilgiler: Pirge’den Bıçak Eğitimi
13.11.2025

Aşçılık Öğrencilerine Keskin Bilgiler: Pirge’den Bıçak Eğitimi

Aşçılık Programı Öğrencilerine Mutfakta Yangın Güvenliği Eğitimi
13.11.2025

Aşçılık Programı Öğrencilerine Mutfakta Yangın Güvenliği Eğitimi

Yalova Meslek Yüksekokulu’nda TURAK Saha Ziyareti Gerçekleştirildi
30.10.2025

Yalova Meslek Yüksekokulu’nda TURAK Saha Ziyareti Gerçekleştirildi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
14.10.2025

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Etkinlikler

Tüm Etkinlikler
Doğal Fermantasyon Yöntemiyle Tıbbi Aromatik Sirke Yapımı Workshop
26 Kasım 2025 Çarşamba Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı

Doğal Fermantasyon Yöntemiyle Tıbbi Aromatik Sirke Yapımı Workshop

TCA Usta Öğretici Eğitmen Şef Yeliz Öztürk  Yaş Pasta ve Special Cupcake Workshop
25 Kasım 2025 Salı Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı

TCA Usta Öğretici Eğitmen Şef Yeliz Öztürk Yaş Pasta ve Special Cupcake Workshop

Mutfakta Profesyonel Bıçak Eğitimi
12 Kasım 2025 Çarşamba Yalova Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu

Mutfakta Profesyonel Bıçak Eğitimi

Ünlü Mantar Bilimci Dr. Öğr. Üyesi Selime Semra Erol Tarafından  Aşçılık Programı Öğrencileri İçin Mantar Pişirme Teknikleri Workshop Etkinliği
28 Nisan 2025 Pazartesi Yalova Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı

Ünlü Mantar Bilimci Dr. Öğr. Üyesi Selime Semra Erol Tarafından Aşçılık Programı Öğrencileri İçin Mantar Pişirme Teknikleri Workshop Etkinliği

Turizm Sektöründe Kariyer
27 Kasım 2024 Çarşamba Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu

Turizm Sektöründe Kariyer

Duyurular

2025-2026 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı
5.11.2025

2025-2026 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı

Rixos Hotels Grubu  3 + 1 İş Yeri Eğitimi Öğrenci Görüşmeleri
26.10.2025

Rixos Hotels Grubu 3 + 1 İş Yeri Eğitimi Öğrenci Görüşmeleri

Danışmanlık Öğrenci Görüşme Saatleri
21.10.2025

Danışmanlık Öğrenci Görüşme Saatleri

2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi
25.09.2025

2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi

Tüm Duyurular


Bağlarbaşı Mah. Safranyolu Cad.Yalova 77100 Türkiye

0 226 817 74 85



www.yalova.edu.tr

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Tarihçe
  • Misyon, Vizyon, Değerlerimiz
  • 2024-2028 Stratejik Plan
  • Üniversitemizi Keşfedin
  • Sayılarla Üniversitemiz
  • İletişim

YÖNETİM

  • Rektörlük
  • Genel Sekreter
  • Daire Başkanlıkları
  • Müdürlükler
  • Evrak Doğrulama
  • Diploma Dogrulama

ÖĞRENCİ

  • Yerleşke
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • YUZEM Uzaktan Eğitim Merkezi
  • Web E-posta Sistemi
  • Aylık Yemek Menüsü
  • Akademik Takvim
  • Başvuru ve Süreçler
2025 © Tüm hakları saklıdır. Yalova Üniversitesi