Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Türkçe
English
Ders Programı
Sınav Programı
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Türkçe
English
BİLGİ
Bologna Bilgi Paketi
Türkçe
English
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Türkçe
English
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
0 226 817 74 85
Türkçe
 
English
 
Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Ders Programı
Sınav Programı
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
BİLGİ
Bologna Bilgi Paketi
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
İLETİŞİM
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Staj İle ilgili sık sorulan sorular
Ön Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği
Ders Programları
Telefon Rehberi
Diploma Sorgulama
Rimer
ERASMUS
2024-2025 Kurumsal Memnuniyet Anket Raporları
Stratejik Plan 2024-2028
Etkinlik Takvimi
Memnuniyet Yönetimi
Danışmanlık Öğrenci Görüşme Saatleri
Haberler
Tüm Haberler
14.10.2025
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
30.09.2025
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı I. Sınıf Öğrencileri İle Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi
25.06.2025
ID Fine Ailesinden Eğitime Değerli Destek
26.05.2025
Yalova MYO’da Mezuniyet ve Önlük Giyme Töreni Coşkusu
Etkinlikler
Tüm Etkinlikler
26 Kasım 2025 Çarşamba
Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı
Doğal Fermantasyon Yöntemiyle Tıbbi Aromatik Sirke Yapımı Workshop
25 Kasım 2025 Salı
Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı
TCA Usta Öğretici Eğitmen Şef Yeliz Öztürk Yaş Pasta ve Special Cupcake Workshop
28 Nisan 2025 Pazartesi
Yalova Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı
Ünlü Mantar Bilimci Dr. Öğr. Üyesi Selime Semra Erol Tarafından Aşçılık Programı Öğrencileri İçin Mantar Pişirme Teknikleri Workshop Etkinliği
27 Kasım 2024 Çarşamba
Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
Turizm Sektöründe Kariyer
7 Ekim 2024 Pazartesi
Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
Pirge Yeşil Yayla Kesici Aletler
Duyurular
26.10.2025
Rixos Hotels Grubu 3 + 1 İş Yeri Eğitimi Öğrenci Görüşmeleri
21.10.2025
Danışmanlık Öğrenci Görüşme Saatleri
25.09.2025
2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi
18.09.2025
2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları
Tüm Duyurular